Op welke ondergrond kan ik een voetbalkooi plaatsen?

Het is op verschillende ondergronden (verhard, gras, zand,...) mogelijk om een voetbalkooi te plaatsen. De enige vereiste is dat de ondergrond vlak is en dus geen grote oneffenheden bevat. Anders zullen de elementen onvoldoende steunen en dit vormt een gevaar voor blessures.


Hoeveel ruimte heb ik nodig om een voetbalkooi te plaatsen?

Dit hangt af van het type voetbalkooi dat gehuurd wordt.


Wanneer kan ik een voetbalkooi huren?

Onze voetbalkooien zijn het ganse jaar beschikbaar. In de zomer kan het heel druk zijn, zodat het aangewezen is om vroeg vast te leggen.


Betaal ik een waarborg?

Nee, wij vragen geen waarborg. Wel vragen we om de boarding, indien deze op gras of zand geplaatst werd de panelen zuiver te maken, anders zal er een reinigingsbeurt aangerekend worden (€ 75 per court).


Hoe leggen we een voetbalkooi vast?

Je kan ons telefonisch bereiken op het algemene nummer 078/15.90.15 of per email info@powerplaysoccer.be.

Nadat je een offerte en bijhorende bestelbon hebt ontvangen kan je aan de hand van deze bestelbon de huur bevestigen.


Waar kunnen we de materialen ophalen?

De voetbalkooien kunnen afgehaald worden te Houthalen (3530).


Welk transportmiddel heb ik nodig om een voetbalkooi te komen afhalen?

Een normale aanhangwagen of bestelwagen van 3,00m (laadvermogen) volstaat voor het vervoeren van de kooien. Voorzie wel een aantal touwen of riemen om de materialen vast te maken.


Kunnen jullie de materialen ook leveren?

Jazeker, hiervoor gelden bepaalde tarieven.


Zijn de materialen eenvoudig op te bouwen?

Jazeker, al de bevestigingsmaterialen worden bijgeleverd, net zoals een duidelijke handleiding. Binnen de 60 minuten is het mogelijk om met twee personen een ronde voetbalkooi op te bouwen. Voor een ovale court zal dit ongeveer 90 minuten duren. Afbraak duurt ongeveer 30 minuten.


Is de powerplaysoccer-court verzekerd?

Zoals in de huurvoorwaarden vermeld is de klant (huurder) ten alle tijden aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van de gehuurde materialen. U kan hiervoor een extra verzekering afsluiten bij uw verzekeringsagent.

Wel is het mogelijk om door middel van hangsloten de court extra te beveiligen. Gelieve dit wel uitdrukkelijk te vermelden bij de aanvraag.


Wat indien ik een court wil annuleren of het aantal wil aanpassen?

Indien, om welke reden dan ook, de klant de huurovereenkomst verbreekt worden er annuleringskosten (75 euro per court) aangerekend. Tenzij de annulatie of gedeeltelijke annulatie (van een aantal courts) minimaal 20 dagen voor aanvang van de huurperiode schriftelijk werd overgemaakt. In dit geval is de annulatie kosteloos!!

Heeft u nog andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.